Årsmöte 2019 uppdaterad med pristagare!

Välkommen på föreningens årsmöte tisdagen 10.12.2019 kl 19:00 på skidstugan. Vi premierar idrottare och behandlar stadgeenliga ärenden. Servering.

Styrelsen

Sektionspris skidning: Frida Acrén, för stora framsteg inom skidskytte, FM guld i rullskidskytte och en 6. plats i FM skidskytte.
Sektionsstipendium skidning: Kajsa Back, för träningsflit och intresse. Kajsa är alltid glad och sprider glädje i träningsgruppen.

Sektionspris slalom: Rickard Jünger, Rickard började med sporten förhållandevis sent men tack vare hårt arbete och stort fokus på träningarna har han år för år gjort fina framsteg.
Sektionsstipendium slalom: Elin Eriksson, Elin har aktivt deltagit i träningar och är noggrann och fokuserad. Elin gjorde tekniskt stora framsteg under säsongen 18-19.

Sektionspris backhoppning: Elsa Thors, För deltagit i mest antal träningar under senaste säsong.
Sektionsstipendium backhoppning: Elsa vann den nationella Junior-cupen i specialbacke och kom på andra plats i total cupen i nordiskkombination. hon tävlade i klassen flickor 12. Elsa tog silver i Hopea-sompa i kombinerat F-12.

Sektionspris motion: Alina Grön för fina frasteg inom traillöpning och DM guld i MTB-O
Sektionsstipendium motion: Kulinnebandylaget för spel och rörelseglädje

Vandringspriser
Bragdpriset: Fanny Rintanen, får bragdpriset för en för Vörå IF, historisk helg i Norge i april. Fanny tog då två guld och ett brons i internationella FIS tävlingarna i Hovden

Andelsbankens pris: Alva Thors,
FM guld damer 18, både special backe och kombinerat.
Total vinst i Veikkaus cup damer 18 Nordisk kombination och andra plats i total cupen D18 special backe.
Silver i Nordiska mästerskapen i Otepää kombinerat.
Silver i Hopea-sompa flickor 18 kombinerat.
Tredje i dam lagbacke Nordiska mästerskap

Karl Ehrströms pris: Hampus Berglund för bra framsteg och toppenresultat i Hopeasompa med en 8’e plats.

J-E Svens minnespris: Iivar Häggman för FSOM Guld i H12 inom orientering

ÖID’s pris: Aaron Häggman, för stora framsteg i löpning med en 4. I Aatelirace (Löpning+Rullskidning) och en 17. plats i terräng FM.

Årets tränare: Anna-Lena Berglund, brinner för skidsporten och har jobbat som ledare med stort hjärta i Vörå IF i 30 år, Anna-Lenas första uppdrag var som damtränare inför Landskapsstafetten 1990 i Vörå.

Helmer Janssons Minnespris: Hampus Berglund för fin placering i Hopeaspmpa 2019