Vill du pröva skidskytte?

Har du funderat på hur det skulle vara att pröva skidskytte? Eller orienteringsskytte som sommartid också utövas med samma sorts gevär? Passa då på och kom till Vörå skidcentrum nu i början av sportlovet! Lördagen den 26.2.2022 kl 10-13 ordnar vi öppet prova-på-tillfälle för alla som är intresserade.

Tillfället ordnas på vår skidskyttebana uppe på backen vid skidcentrum. Parkera nere på skidcentrums parkering (Skidbacksvägen 16, 66600 Vörå) och skida upp till oss på skjutbanan enligt kartskissen här:

Det är ungefär 750m att skida längs spåret. Går också att promenera, men kom ihåg att inte gå i spåret. På vänster sida om det utritade spåret brukar det gå en hyfsat väl upptrampad gångstig.

 

Har du frågor är det bara att ta kontakt med Pontus Fred på telefon 050 3697780 eller pontus.fred@gmail.com.

 

Välkommen!