Anmälan öppen till Tour de Vörå Lekfull sprint!

Deltävling 3 i Tour de Vörå. Tävlingen skidas utan klass- och köns-indelning. Vi skidar först ett kval och delar sedan in oss i 6 personers heat enligt kvalresultat. De som bara vill skida en gång och utan tidtagning kan kryssa för en ruta i anmälan. Tidtagningsbanan innehåller skicross hinder slalombanor och annat skoj.
Tidlösa banan går endast på plattmark men innehåller några hinder som tunnelportar Disco lampa etc.

Anmäl via Tour de Vörå sidan senast tisdag 21:00!

S-supporter 2024

BÄSTA supporter!
Ett stort tack till er som ifjol valde Vörå IF i KPO-supporter programmet! Tack vare er kunde KPO stöda vår förening med 1500 € för verksamheten.
KPO har utsett Vörå IF till en supporterförening även 2024. I praktiken betyder det att KPO betalar en bonus till vår förening för alla de inköp som våra registrerade supporters gör i t.ex. i S-gruppens matvaruaffärer, restauranger och hotell.
Läs mera här och anslut dig även som supporter!

Sponsor i Hopeasompa?

15–17 mars 2024, kan vi i Vörå heja på unga längdskidåkare på Hopeasompa, alltså Silvertrissan-mästerskapen. Hopeasompa är en traditionell skidtävling, som arrangerats sedan 1972 och samlar unga skidåkare mellan 12 och 16 år från hela landet. Arrangörerna Vörå IF, Oravais IF och IF Femman hoppas på cirka 500 unga skidåkare. Dessa kommer tillsammans med sina föräldrar och supportrar. Tävlingen arrangeras vid Vörå skidcentrum.

De företag som vill synas i samband med tävlingarna, eller som annars bara vill stöda skididrotten i regionen, erbjuds många olika alternativ. Förutom traditionella skyltar och tidningsannonser så kan vi även erbjuda sponsorer att få synlighet i den direktsändning av arrangemangen som kommer att finnas tillgänglig gratis för alla intresserade. Möjligheterna är många och vid intresse så kan man ta kontakt med Jan Hermans på jan.hermans79@gmail.com.

Konstsnöspåret öppnat!

Skidspåret har öppnat vid Vörå skidcentrum med 3,3km perfekta spår. Alla skidsektionens medlemmar skidar gratis under ledda träningar med Vörå IF. Vi rekommenderar ändå att ni köper årskort så att barnen/ungdomarna också har möjlighet att utveckla sin skidteknik på övriga tider än på de ledda skidträningarna. Spåret är draget mycket fram och tillbaka så det är lätt att hålla sig på de lätta partierna om man inte vill starta med att köra alla backar.

Väl mött i skidspåret 😊

Nedan finns avgiftsinfo som finns på Vörå Kommuns hemsida:

Redan nu kan du köpa säsongskort på K-Market Vörå!

Säsongskort för vuxna 70 €, säsongskort för familjer 150 € och nytt för i år säsongskort för ungdomar 50 € (under 18 år) Obs! Endast kortbetalning. Det är också möjligt att betala med TYKY, Smartum eller e-Passi. (Inte familjekorten eller ungdomskorten, eftersom motionsförmåner är personliga)

Välkommen till Vörås skidparadis!