Sponsoriksi Hopeasompaan?

15.–17. maaliskuuta 2024, voimme Vöyrillä kannustaa nuoria maastohiihtäjiä Hopeasompa-tapahtumassa. Tämä perinteikäs vuodesta 1972 lähtien järjestetty hiihtotapahtuma kokoaa yhteen maastohiihdon 12–16-vuotiaat nousevat kyvyt ja hiihtoa harrastavat nuoret.

Vöyrin hiihtokeskuksessa pidettävässä 52. Hopeasomman järjestäjinä toimivat Vörå IF, Oravais IF ja IF Femman. Tapahtumaan odotetaan noin 500 nuorta hiihtäjää ympäri maata, heidän huoltajiaan sekä kannustajiaan.

Yritykset, jotka haluavat näkyä kilpailujen yhteydessä tai muuten vain tukea hiihtourheilua alueella, tarjotaan monia erilaisia vaihtoehtoja. Perinteisten kylttien ja sanomalehti-ilmoitusten lisäksi voimme tarjota sponsoreille mahdollisuuden näkyä tapahtuman suorassa lähetyksessä, joka tulee olemaan saatavilla ilmaiseksi kaikille kiinnostuneille. Mahdollisuuksia on monia, kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Jan Hermansiin jan.hermans79@gmail.com.