Kilpailuohjeet Lapua Cup 4

Kilpailuohjeet

Lapua Cup 4 10.6.2023 Vöyrin hiihtokeskuksen ampumaradalla

Sprintti
(Muokattu 8.6.2023)

Opastus

Paikoitus Vöyrin hiihtokeskuksen parkkipaikalla, ei maksua. Osoite Hiihtomäentie 16, Vöyri. Sieltä opastus ampumaradalle 400m missä kilpailukeskus.

HUOM! Matkalla parkkipaikalta ampumaradalle ylitetään golf-radan ensimmäisen väylän fairwayta. Olkaa huomaavaisia ja odottakaa vuoroanne ennen radan ylittämistä jos lyöntipaikalla on pelaaja. Rullahiihtorata on normaalissa käytössä parkkipaikan lähistöllä mutta suljettu ylhäällä ampumarataa lähestyessä.

 

Aikataulu

Kohdistus 12.00-12.45 Ryhmä 1 klo 12-12.20 Ryhmä 2 klo 12.25-12.45

Demonstraatio klo 12.45

Ensimmäinen lähtö klo 13.15

Palkintojen jako tulosten selvittyä

 

Lähtö

Lähtöön matkaa 100m.

 

Kartta

5 värinen sunnistuskartta, mittakaava 1:7 500, käyräväli 2,5m, koko A4. Maastossa on frisbeegolf rata. Korit ja korkeammat heittoalustat on merkattu karttaan ristein (x) mutta matalat alustat ei kartassa. Radan yhteydessa runsaasti uutta polkua mikä vaan osittain merkattu karttaan.

Karttaa saa pitää kilpailusuorituksen jälkeen mutta ole urheilullinen äläkä näytä ei vielä lähteneelle urheilijalle. Määritteet ainoastaan kartassa.

 

Kilpailunumerot

Kaikki käyttävät kilpailunumeroa. Numerot saa infosta ja palautetaan heti suorituksen jälkeen. Palauttamattomasta numerosta veloitetaan 50 euroa. Juomavettä tarjolla kilpailusuorituksen jälkeen.

 

Kielletyt alueet

Kilpailualueella runsaasti golfratoja minne meno kiellettyä. Frisbeegolf radalla liikkuu ihmisiä myös kilpailun aikana, huomaavaisuutta pyydetään molemmin puolin. Ampumaradan viereinen lumikasa on myös kielletty alue.

 

Sarjat ja matkat

 

H21 3,80 km
D21, H40, H18 3,13 km
D40, H50, H16 2,54 km
D50, H60 2,20 km
D60, H14 2,16 km
HD12 1,77 km

 

Kilpailun kulku

Kilpailijat lähtevät ensin suunnistusosuudelle ja sitten ensimmäiseen ammuntaan joka on kaikilla makuu ammunta. Siellä annetaan kartta toimitsijalle joka merkkaa karttaan osumat ja kilpailija jatkaa tarvittaessa sakkokierrokselle missä leimaa pihtileimasimella jokaisella kierroksella. Sieltä toisen suunnistusosuuden lähtöpisteelle mistä alkaa toinen suunnistusosuus. Toisen suunnistusosuuden jälkeen tulee samalle viimeiselle rastille mistä sitten toiseen ammuntaan. Ammunnan jälkeen mahdolliset sakkokierrokset ja sitten juoksu maaliin. Maalissa leimojen tarkastus ja mahdolliset sakot kirjataan.

Ampumaradalla 6 rataa. Jos ampumapaikat täynnä tullessa leimaus ”sisään” odotuskaistalle ja matolle pääsyn yhteydessä leimaus ”ulos”, odotusaika poistetaan loppuajasta.

Aseen käsittely

Asetta kannetaan piipusta ja lukko pidetään auki asetta siirrettäessä. Asetta pidetään kilpailun aikana asetelineessä vapaavalintaisessa paikassa.

 

WC, pukeutuminen ja pesu

WC kilpailukeskuksessa. Pukeutuminen ja pesu hiihtokeskuksen huoltorakennuksessa parkkipaikan vieressä.

HUOM! Hiihtomajassa yksityistilaisuus.

 

Kilpailunjohtaja/ratamestari

Marie Fred
marie.fred80 at gmail.com