Nybörjarorientering

Nybörjarorientering 2022

Vill du lära dig orientera? Eller har du redan provat på och vill lära dig mera? Om du svarade ja på någon av frågorna så passar vår orienteringsskola för dig!

Nybörjarorientering ordnas på tisdagar mellan 26 april till 18 maj kl 18:30 vid Norrvalla. Då lär vi ut orientering till barn i skolåldern oberoende av förhandskunskaper. Vi värmer upp med lek, lär oss kartan och tar oss runt lätta banor. Föräldrar och övriga vuxna kan även vara med och delta.

Vill du veta mer om vad det handlar om? Josefin Torrkulla från Femman drar föräldrainfo på webben tisdagen den 19 april klockan 18. Kom med, lyssna och fråga! Klicka här för att delta!

Anmälan till nybörjarorienteringen görs här: Klicka för anmälan

För vuxna ordnar FSO en orienteringskurs på webben 12.4. Du kan även komma med på nybörjartillfällena ifall du vill öva i praktiken och få lite tips av ledarna.

Vad händer sen? Efter de här fyra träffarna fortsätter vi orientera på Femmans tisdagsträningar som ordnas i Korsholm och Vörå, på träningstävlingar, tävlingar och motionsorienteringen Skärmträffen.

Här länk till Femmans orienteringsskolas sida: Klicka för att öppna. På Femmans orienterings sidor finns mycket info om träningar, träningstävlingar samt skärmträffen på torsdagkvällar under tiden början av April till slutet av September.

Ingen kostnad för för VIF medlemmar. Här hittas årets medlemsinformation.

Frågor? Kontakta Ove Haldin 050-3720613 eller Jan Grön 040-8362179
Ta kontakt med oss om du vill komma med i vår Whatsapp-grupp!