Nybörjarorientering

Nybörjarorientering 2024

Vill du lära dig orientera? Eller har du redan provat på och vill lära dig mera? Om du svarade ja på någon av frågorna så passar vår orienteringsskola för dig!

I samarbete med IF Femman ordnas nu nybörjarorientering på tisdagar med start den 14’de Maj kl 18:30.  Målgrupen är barn gärna tillsammans med vuxen som är intresserad att lära sig orientera. Så här ser programmet ut:

14.5: Intro vid Norrvalla
21.5: Fortsättning vid Norrvalla
28.5: Orientering vid Norrvalla

Anmälan till nybörjarorienteringen görs här: Klicka för anmälan

För vuxna ordnar FSO orienteringskurs på webben 11.4.  Länk: Vuxenkurs i orientering | Finlands Svenska Orienteringsförbund (idrott.fi). Du kan även komma med på nybörjartillfällena ifall du vill öva i praktiken och få lite tips av ledarna.

Vad händer sen? Efter de här träffarna fortsätter vi orientera på Femmans tisdagsträningar som ordnas i Korsholm och Vörå, på träningstävlingar, tävlingar och motionsorienteringen Skärmträffen.

Här länk till Femmans nybörjarorienterings sida: Klicka för att öppna. På Femmans orienterings sidor finns mycket info om träningar, träningstävlingar samt skärmträffen på torsdagkvällar under tiden början av April till slutet av September.

Nybörjarträningarna i Vörå är gratis för VIF medlemmar och här hittas årets medlemsinformation för att kunna bli medlem.

Frågor? Kontakta Ove Haldin 050-3720613 eller Jan Grön 040-8362179
Ta kontakt med oss om du vill komma med i vår Whatsapp-grupp!