Nybörjarorientering

Nybörjarorientering 2023

Vill du lära dig orientera? Eller har du redan provat på och vill lära dig mera? Om du svarade ja på någon av frågorna så passar vår orienteringsskola för dig!

I samarbete med IF Femman ordnas nu nybörjarorientering på tisdagar med start den 2’a Maj kl 18:30. Det blir 3 tillfällen i Vörå och ett tillfälle tillsammans med Femman vid Kvevlax sportplan onsdagen den 26.5 kl 18:00. Målgrupen är barn gärna tillsammans med vuxen som är intresserad att lära sig orientera. Så här ser programmet ut:

2.5: Intro vid Norrvalla (Ledare: Janne Torrkkulla)
9.5: Rökiö/Maggkärrsvägen (Ledare: Ove Haldin)
16.5: Kimo bruk (Ledare: Joana Joupers)
24.5: Kvevlax sportplan kl 18:00 (obs tiden)

Anmälan till nybörjarorienteringen görs här: Klicka för anmälan

För vuxna ordnar FSO en orienteringskurs på webben 19.4. Du kan även komma med på nybörjartillfällena ifall du vill öva i praktiken och få lite tips av ledarna. Länk: Vuxenkurs i orientering | Finlands Svenska Orienteringsförbund (idrott.fi)

Vad händer sen? Efter de här fyra träffarna fortsätter vi orientera på Femmans tisdagsträningar som ordnas i Korsholm och Vörå, på träningstävlingar, tävlingar och motionsorienteringen Skärmträffen.

Här länk till Femmans orienteringsskolas sida: Klicka för att öppna. På Femmans orienterings sidor finns mycket info om träningar, träningstävlingar samt skärmträffen på torsdagkvällar under tiden början av April till slutet av September.

Ingen kostnad för för VIF medlemmar. Här hittas årets medlemsinformation.

Frågor? Kontakta Ove Haldin 050-3720613 eller Jan Grön 040-8362179
Ta kontakt med oss om du vill komma med i vår Whatsapp-grupp!