Traillöpning

Trailträningar 2020:

Välkommen med på årets trailträningar som även i år dras av Sara Clärk. Sara är fysioterapeut, personal trainer och aktiv inom traillöpning. Vi startar 4.6 kl 18:30 vid Vörå skidcentrum i skidstugan med kort intro före träningarna.

Vi planerar säsongen i år så att vi kör torsdagkvällar i Juni och tisdagkvällar från mitten av Augusti till slutet av September eller början av Oktober. Beroende av deltagarantal är vi endera en träningsgrupp och startar då kl 18:30 eller uppdelade i två grupper där första gruppen startar 18:15 och andra 19:30. Träningsplatsen är alternerar mellan Vörå skidcentrum och Norrvallaterrängen. Vi börjar vid skidcentrum där vi träffas i skidstugan.

Kostnaden för föreningsmedlemmar är 35 € för vuxna och 15 för juniorer under 17 år (familjepris 50 €). För icke föreningsmedlemmar är kostnaden 45 € för vuxna och 20 € för juniorer. Skid- och slalomsektionens juniorer deltar avgiftsfritt (på respektiver sektions bekostnad)

Träningsupplägget är anpassat så du kan komma med oberoende av nivå. En träning brukar vara uppbyggd så att vi värmer upp genom att jogga sakta till en träningsplats i terrängen där träningen görs på ett lekfullt sätt.

Observera att deltagaravgiften innehåller ingen licens eller försäkring så vi uppmar er att skaffa det själva och att träningarna görs på egen risk.

Anmäl gärna deltagande via detta formulär