Löpträning 2023

Löpträningar 2023:

Välkommen med på årets löpträningar som även i år dras av Sara Clärk. Sara är fysioterapeut, personal trainer och aktiv inom traillöpning. Vi startar 26.4 kl 18:00 vid Skidcentrum. Vi har i år 2 grupper, Nybörjar gruppen och Trailgruppen. Nybörjargruppen börjar 18.00  och trailgruppen 19:15.

Kom igång med löpning (nybörjargruppen)

  • 8 pass
  • Denna grupp riktar sig till dej som är total nybörjare, eller har haft ett långt uppehåll från löpning, och känner att du vill komma igång på ett bra och tryggt sätt tillsammans med andra likasinnade.
  • Vi varvar jogg med gång på träningarna för att successivt vänja kroppen vid belastningen av att springa. Vi fokuserar mycket på löpteknik, eftersom en bra teknik gör löpningen både lättare och skonsammare. Du kommer också att få lära dej hur löpningen kan varieras genom att springa i olika farter och på olika typer av underlag. Vi varvar också med löpstyrka för att bygga en stark och tålig kropp.

Utöver de gemensamma träningarna en gång per vecka får du också ett träningsprogram med pass att på egen hand utföra vid sidan av gruppassen.

Trailgruppen

  • För dig som redan har en viss löpvana
  • Varienrande träning i terräng
  • Håller på till September med sommarlova i Juli

Kostnaden för föreningsmedlemmar är 50 € för hela säsongen. Föreningens juniorer deltar avgiftsfritt. Anmälan och betalning  görs via SuomiSport: Anmälan.  (föreningens juniorer behöver inte anmäla sig)

OBS! I år kan du även betala din kurs med epassi och edenred. Anmäl som normalt via Suomisport men använd rabattkoden ETRAIL23 och mata sedan in betalningen via din förmåns app.

Observera att deltagaravgiften innehåller ingen licens eller försäkring så vi uppmar er att skaffa det själva och att träningarna görs på egen risk.

PS! Du är väl även medlem i VöråIF? Ifall inte kan du ansluta dig via denna länk:

Suomisport inbjudan

eller gå in på hemsidan