Traillöpning

Trailträningar 2022:

Välkommen med på årets trailträningar som även i år dras av Sara Clärk. Sara är fysioterapeut, personal trainer och aktiv inom traillöpning. Vi startar 27.4 kl 18:30 vid Norrvalla. Beroende på antal anmälda kör vi en eller två grupper. Två grupper: 17:30-18:30 och 18:30-19:30. En grupp 18:00 – ca 19:30. Informationen inför träningarna görs i trailens Whats app grupp. Meddela på tel. 040-8362179 ifall du önskar komma med i gruppen.

Vi planerar säsongen i år så att vi altererar Skidcentrum och Norrvalla t o m slutet av Juni. Höstomgången startar i mitten av Augusti och på gång till början av Oktober.

Kostnaden för föreningsmedlemmar är 40 € för hela säsongen. Föreningens juniorer deltar avgiftsfritt. Anmälan och betalning  görs via SuomiSports föreningstjänst i år och här e länk tiill den: Anmälan.  (föreningens juniorer behöver inte anmäla sig)

Träningsupplägget är anpassat så du kan komma med oberoende av nivå. En träning brukar vara uppbyggd så att vi värmer upp genom att jogga sakta till en träningsplats i terrängen där träningen görs på ett lekfullt sätt.

Observera att deltagaravgiften innehåller ingen licens eller försäkring så vi uppmar er att skaffa det själva och att träningarna görs på egen risk.